Kategorier
Bil & Motor

Att sälja en trasig bil i Stockholm

Det kan tyckas knepigt att få en rimlig slant för en bil som har sett sina bättre dagar i Stockholm. Men det går faktiskt att sälja en trasig bil. Läs vidare.

Har du någonsin stått där med en bil på din uppfart som är mer kaputt än körduglig och undrat vad nästa steg är? Kanske har den varit din trogna följeslagare genom rusningstrafiken i Stockholm, men nu är det bara ett problem som står där. Då finns det de som faktiskt kan tänka sig att ta hand om din bil. Ja, även om den endast verkar attraktiv för en skrothandlare.

Viktigt att tänka på när du säljer din trasiga bil

Nu när du känner till att det går att sälja en trasig bil som du trodde var redo för bilhimlen, hur går du då bäst till väga? Till att börja med kan du andas ut. Det är mycket enklare än du tror.

Det är viktigt att ha all nödvändig dokumentation redo som ägarbevis och kanske det senaste besiktningsprotokollet – även om det ser ut som en riktig rysare. Och kom ihåg att det är helt okej att förhandla om priset. Det finns alltid någon som ser potential i det som för tillfället verkar vara ett vrak. Stockholm är stort, och därmed finns det gott om både köpare och möjligheter.

Läs mer information och tips för dig på webbplats: defektbil.se