Kategorier
Mäklare

Hjälp med fastighetsskötsel i Göteborg

Som fastighetsägare är det inte lätt att klara av den yttre miljön själv. Därför finns det företag som erbjuder hjälp med fastighetsskötsel i Göteborg.

Anders har haft bråda dagar. Det var bara ett år sedan han bestämde sig för att bli fastighetsägare och köpa ett hyreshus. Något som många tyckte var en galen ide då han inte hade någon som helst erfarenhet. Han kunde väl lära och ta hjälp var hans filosofi och den tänkte han anamma.

Han har skaffat ett system som gör att han har koll på allt som rör hyreshuset. På så vis vet han när det är dags för renovering och kan se meddelanden från sina hyresgäster som han behöver besvara. Ändå ska renoveringarna även utföras och han önskade att han hade någon som skötte allt.

Fixade fastighetsskötsel utan att anställa

När han började se över möjligheterna att anställa kom han över annan mycket intressant information. Det fanns ett företag som kunde tillhandahålla fastighetsskötare i Göteborg. Kunde det verkligen stämma? Nyfiken tog han fram mobilen, slog in siffrorna som stod på företagets hemsida och väntade på att någon skulle svara i andra änden.

Efter samtalet hade han ett möte med företaget och fick sin alldeles egen fastighetsskötare. Denna person skulle ta hand om den yttre miljön. Klippa gräs, hålla asfalten ren och helt enkelt se till att det var snyggt och prydligt. Dessutom skulle Per, som han hette, vara hans ögon och öron utåt. De skulle vara ett team som såg till att hyresgästerna hade det bra.