Kategorier
Mäklare

Hitta en bra mäklare i Vasastan

Funderar du på att köpa en bostad i Vasastan, leta då upp en seriös mäklare som inte sätter ett överpris. Det är stor efterfrågan på bostäder där, så det är lätt att dras med i budgivningen.

En bostad i Vasastan är något som är hett eftertraktat av många, och när det dyker upp ett bra objekt blir det lätt ett högt försäljningspris. Är du spekulant på en bostad där måste du både ha tur och komma in i matchen i rätt tid när säljaren har brått att bli av med bostaden. Risken är att det finns många spekulanter, men alla kanske inte har råd när det kommer till köpet, och då blir antalet seriösa köpare begränsat.

Spela cool ibland

Är du själv mycket angelägen om att få köpa just en viss bostad, kanske du inte ska visa det utan spela lite cool. Ibland är det en bra strategi, för då lämnar du inte ett alltför högt bud innan du ser var affären hamnar. Kolla noga efter fel och förtjänster på bostaden du har tänkt köpa. Kanske är toaletten sliten och ful, och om du får köpa bostaden lite billigare, är det enkelt för dig att sätta in en ny, snålspolande toalett och en fräsch duschkabin. När det gäller läget, så är Vasastan alltid intressant, och en bra mäklare kan hjälpa dig att bedöma varje bostad på ett realistiskt sätt. Är det mycket trafik på gatan utanför, eller är det ett lugnt läge i en återvändsgränd? Välj det du trivs med.