Kategorier
Hälsa

Därför kan tandimplantat bota huvudvärk i Göteborg

Tandimplantat kan vara räddningen för dig som lever med smärta i huvud och käke på grund av ett inkomplett bett. I Göteborg finns ett flertal tandkliniker.

Visste du att skicket på dina tänder inte bara är en estetisk fråga, utan även något som kan påverka hela din livskvalitet och din fysiska hälsa? Om du till exempel inte har alla tänder i bettet på plats, kan det leda till att du biter ihop på fel sätt – vilket i sin tur kan leda till spänningsproblem och smärta i såväl nacke, käke och huvud.

När sådana spänningar väl har fått fäste, kan de vara svåra att bli av med. Sannolikt kommer du behöva göra mer arbete än att bara åtgärda dina tänder – men det första, helt oundvikliga steget, är att råda bot på orsaken till dina problem. Utan alla tänder på plats kommer du aldrig kunna korrigera ditt bett.

Tandimplantat på avbetalning

Idag erbjuder ett flertal kliniker avbetalning för tandimplantat i Göteborg. Detta är en bra lösning för dig som inte har råd med en engångskostnad, men som kan betala en viss summa varje månad. De flesta som upplevt skillnaden före och efter ett välbehövligt tandimplantat menar att det är värt varenda krona.

Det allmänna tandvårdsstödet är också något som spelar in i kostnaden för din tandvård. Fråga din tandläkare om vilken typ av finansiering som krävs för just dina tandimplantat. Det är svårt att utläsa slutkostnaden från en allmän prislista, eftersom alla patienter har så unika behov.